Norsk storhusholdning lanserer i februar nye produkter til sitt vegan- og vegetartilbud, biffstrimler med nytt kutt og HOFF Dipping Fries – en pommes frites for fremtiden.

 

Tzay Strimler, biter og spyd

Vi har nå tre TZAY-varianter i vårt sortiment: TZAY-stimler “naturell”, TZAY-biter “chili & ingefær” og TZAY-biter på spyd “chili & ingefær”.

De chili- og ingefærmarinerte bitene og grillspydene gir et fint sting – og en smak av østen. Den strimla varianten kommer uten krydder eller marinade, så her kan du krydre og tilberede akkurat som du ønsker. Produktene passer til alt, og kan brukes som garnityr, i salater, i pita/wraps, i gryter – kun kreativitetensetter grenser!

Passer utmerket sammen med hummus-varianter, paprikarøre, BBQ-saus, sweet chili-saus og teryaki-saus.

 

Veganstrimler Beef Style

Veganstrimler ”Beef style”  er en vegansk erstatning til alle retter du ellers ville brukt biffstrimler. De er marinert og har en fin tekstur og tyggefølslse. Produktet er laget av erteprotein og er derfor allergenfritt.

Et perfekt alternativ for vegetarianere og veganere!

 

Pizzatopping Vegan

For å komplementere våre kjøttfrie alternativer har vi også laget en vegansk pizzatopping. ”Pizzatopping Vegan” er en velsmakende veganost til alle typer gratinering, den har riktige smelteegenskaper og god konsistens. Er dette er så nært en ordinær pizzaost det er mulig å komme?

 

Biffstrimler marinert, 2,5kg

Skikkelig biffkjøtt av høy kvalitet som «smaker BIFF!»

Biffstrimler marinert, 2,5kg er ferdig strimlet og smakssatt biffkjøtt i solide biter, med riktig kutt for optimal tilberedning/steketid. Biffstrimlene har et litt grovere kutt enn tidligere. Strimlene har perfekt tyggemotstand/mørhet og passer perfekt til pizza, snadder-retter, gryter, gabuetter, wraps mm.

HOFF Dipping Fries

Norsk Storhusholdning er stolte av å presentere ”HOFF Dipping Fries”, en pommes fritesvariant med en unik V-form som egner seg perfekt til dipping i forskjellige dipper og sauser. Dette er fries for framtiden, og de passer perfekt som tilbehør på menyene til ethvert spisested som ønsker å være med på trendene ellers i Europa!

 

Ta kontakt med vårt behjelpelige salgsapparat dersom du ønsker å prøve være nyheter.