Vi ligger ikke på latsiden i Norsk Storhusholdning, og vi er stolte av å presentere en rekke innovative nyheter denne høsten!

Fiskeburger m/Tare og Fiskeburger m/Tare og Ramsløk

En velsmakende fiskeburger som inneholder 77% ren fisk, tilsatt tare. Burgeren har en deilig smak av fisk og hav, og er perfekt egnet som burger eller vanlig fiskekake! Finnes med og uten Ramsløk. Taren vi bruker er bærekraftig dyrket av vår samarbeidspartner Seaweed, på kysten utenfor Værlandet i Vest-Norge. Med fantastisk vannkvalitet, og gode dyrkingsmetoder gir dette et prima resultat! Taren gir et tilskudd av flere viktige vitaminer og mineraler.

Begge variantene finnes i størrelsene 120g eller 60g.

Mer info finner du her.

PS: Denne burgeren vant Anne Lise hos Patricias Gatekjøkken NM-gull i Sunn Fastfood med!

 

HOFF Sweet Potato Waffle Fries

HOFF Sweet Potato Waffle fries har flott farge, og en spennende fasong. Den passer til de fleste kjøtt- og fiskeretter, og passer godt inn i de forskjellige NSH-konseptene ”Fun with fries”, ”det lille EXTRA” og ”Fingerfood”. HOFF Sweet Potato Waffle fries er et trendy potetprodukt som minner mye om chips, men har mye lavere fettinnhold, flott farge – og serveres varmt.

Produktet har sprø ytre, spennende kryddercoating og god smak av søtpotet.

Mer info finner du her.

 

HOFF Potato Logs

Sprøtt, godt og enkelt! Små, friterte kaker av raspet potet og krydder, formet som små ”totter”. Produktet er også kjent som Potato Puffs eller Tater Tots i USA. HOFF Potato logs kan i likhet med pommes frites anvendes som et tilbehør til ulike middagsretter, både kjøtt- fisk- og kyllingretter. HOFF Potato logs kan også serveres som en varm snack, sammen med en god dipp, gjerne litt ost og blandet salat.

Mer info finner du her.

 

HOFF Pommes frites dippmikser – løfter smaken på din meny. Dipping er en trend som er stor i USA og Europa, og den vokser også raskt her hjemme. Med HOFF Dippmikser kan du lage din egen vri på den ferdige dipp’en, ved å velge ulike typer rømme, yoghurt, majones – eller en blanding av disse – til å røre ut dippmiks-pulveret i. BBQ og chili-variantene egner seg også svært godt til å røre ut i knuste tomater. Smaken blir frisk, god og naturlig!

Mer info finner du her.

 

Gastronorm Vegetarpizza m/Vegetarstrimer «Beefstyle»

Smakfull gastronormpizza for vegetarianere og alle som ønsker et kjøttfritt alternativ på menyen. Bunnen er av vår velkjente “prebaked” kvalitet. Denne bunnen er toppet med “vegetarstrimler beefstyle”, et kjøttfritt alternativ til strimlet marinert biffkjøtt. Enklere blir det ikke å få et bra resultat!

Mer info finner du her.

 

Vegetarpizza m/Vegetarstrimler «Beefstyle» 40cm

En stor “familiepizza” – velegnet for vegetarianere og for alle de som ønsker et kjøttfritt alternativ på menyen. Toppet med “vegetarstrimler beefstyle” et kjøttfritt alternativ til strimlet marinert biffkjøtt.

 

Mer info finner du her.

 

Gastronorm Pizzabunn «Prekakt» / Gastronorm Pizzabunn «Prebakt» m/Saus og Ost

Restaurantkvelitet i helgastronorm-format! Bunn av vår velkjente “prebaked”-kvalitet. Denne bunnen gjør det mulig å servere en pizza tilnærmet lik restaurantkvalitet i gastronormtilpasset størrelse! Gir maksimal utnyttelse av stekekapasitet i ovner med gastronorm-mål.

Leveres med eller uten saus og ost, så velger du hvor mye du ønsker å gjøre selv!

Uten ost og saus           Med ost og saus

 

Surdeigsbrød Lyst, Rundt/Skåret 82g

Lyst forbakt surdeigsbrød bakt på surdeig av hvete for maksimal smak og aroma. Et lett, smakfullt og delikat brød med mange bruksområder. Fungerer veldig godt til hamburger og er perfekt som «rundstykke» til påsmurt eller som tilbehør til supper, gryteretter etc.

Mer info finner du her.