Norsk Storhusholdning lanserer Sprø Potetfigurer, Minipizza, porsjonspakket Pommes Bistro og relanserer Hamburger Spesial 50g.

 

HOFF Sprø Potetfigurer
Små, forfriterte potetfigurer; hjerter, halvmåner, stjerner, ruter, sirkler, spar og kløvere. Laget av pommes noisettes-masse og smaker ypperlig som tilbehør til de fleste kjøtt- og fiskeretter. De er dekorative på tallerkenen, og passer perfekt til barnemenyer og lekne voksne! Kan også serveres som egen rett med dipp til.

Les mer her.

 

 

HOFF Pommes Bistro 50x180g (porsjonspakning)
HOFF Pommes Bistro er en spennende rustikk pommes frites-variant (20x7mm). Den er velkjent fra restaurantmiljøer og «steakhouses». HOFF Pommes Bistro er sprø utenpå og melen inni, denne varianten smaker godt av potet. Lanseres nå i porsjonspakning for å gjøre porsjonskontroll raskere og enklere.

Les mer her. 

 

Slåtto Italiensk Pizzabunn med saus «mini» 25g
Enkel og praktisk liten pizzabunn til bruk på tapasmenyen, som en enkel aperitiff/forrett, en liten pausesnack på kurs/konferanse, på “sharingplatters” – og ikke minst på barnemenyen! Leveres med saus, så litt ost og valgfritt garnityr er alt som skal til. Tines, garneres og stekes.

Les mer her.

 

Slåtto Hamburger Spesial 50g
Tilfredsstiller fullt ut alle kvalitetskrav som stilles til en hamburger. Produsert av rent storfekjøtt, kun tilsatt salt og krydder, dette gir Spesial Hamburger den gode kjøttsmaken og den saftige konsistensen. Relanseres nå i størrelsen 50g, perfekt egnet på barnemenyer og som «slider».

Les mer her. 

 

Dersom du ønsker å teste nyhetene kan du ta kontakt med vårt salgsapparat, så hjelper de deg gjerne!