Trykk her
for å komme til
www.hoff.no

HOFF SA eies av 522 andelseiere, herav 239 kontraktdyrkere. Bedriften har 150 ansatte, og omsetter for ca. 500 millioner. Hovedkontoret ligger på Gjøvik, og fabrikkene på Gjøvik, Klepp, Inderøya og Brumunddal.
HOFF SA er størst i Norge innen potetforedling, og tar hånd om en tredel av landets potetproduksjon. Virksomheten startet allerede i 1854, da bønder fra Mjøsområdet dannet et andelslag og startet et potetbrenneri på Holmen under storgården Hunn på Gjøvik.

Potetmel ble et industriprodukt på slutten av 1800-tallet, og Potetmelfabrikkenes Salgskontor ble konstituert i 1941. I 1982 slo denne organisasjonen seg sammen med Brennerienes Forening og dannet Norske Potetindustrier. Noen år senere, i 1994, slo de lokale brennerier og potetmelfabrikker seg sammen med sin fellesorganisasjon, og dannet det som i dag er HOFF SA.

Tidlig på 1960-tallet ble produksjonen av tørket potetmos satt i gang, mens pommes frites-produksjonen ble startet opp rundt 1970. Totalt har virksomheten nå rundt 100 produkter og varianter i sortimentsporteføljen.
Moderne produksjonsprosesser sørger for at bearbeidede potetprodukter er ernæringsmessige gode matvarer. Dette bidrar til å styrke poteten i et godt og allsidig kosthold.

Flere av dagens produkter er markedsledende, og markedsføres i hovedsak under varemerket HOFF til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet, og til annen næringsmiddelindustri.

HOFF SA har siden 1996 samarbeidet med Slåtto Marketing A/S om marketing, konseptbygging og salg under paraplyen NORSK STORHUSHOLDNING.

Vårt landsdekkende salgsapparat består hovedsakelig av kokker med stor kompetanse og erfaring, og som sørger for informasjon, opplæring og oppfølging på produkter og konseptløsninger, hvor vi spesielt nevner «det lille EXTRA» som mange av våre kunder har hatt stor glede av.